Kwastimo//Rotiko - Schilderwerk en Behangen - Kwastimo-Rotiko

Contact
0118 4101175
06 30376850
Ga naar de inhoud
Tineke: “Van het schilderen van een toilet, tot een complete woning of uitsluitend kleuradvies… Bij ons kun je goede kwaliteit verwachten en natuurlijk geven wij garantie op de werkzaamheden!”

Binnen schilderwerk
Voor de afwerking van plafonds, wanden, kozijnen, ramen en deuren kunnen wij u een scala aan mogelijkheden aanbieden. Zo leveren wij vanzelfsprekend verschillende soorten binnenverf, maar kunt u ook bij ons terecht voor spuit- en stucwerk.

Wij voeren het schilderwerk op een zeer professionele manier uit en werken zeer efficient. Zo proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken. Vanzelfsprekend worden vloer en meubelen zorgvuldig afgedekt. Daarnaast maken wij gebruik van stofafzuiging bij het machinaal schuren, waardoor er nauwelijks stof ontsnapt.

Behangen
Behangen is weer helemaal hot. Of u nu gebruik wilt maken van glasweefsel, patroonbehang of foto-behang, voor iedere vorm kunt u bij Kwastimo//Rotiko terecht.
Wij adviseren u graag over de volgende behang soorten:

  • Papierbehang
  • Acryl-behang
  • Foto-behang
  • Vinyl-behang
  • Duplex-behang
  • Glasweefsel-behang

Buiten schilderwerk
De buitenkant van uw woning of bedrijfspand krijgt gedurende het hele jaar nogal wat te verduren. Of het nu vorst, zon of wind betreft, een goede bescherming en gebruik van de juiste materialen zorgt er altijd voor dat uw pand in perfecte conditie blijft.

Kwastimo//Rotiko neemt graag de buitenkant van uw pand onder handen. Naast schilder werkzaamheden en de daarbij behorende adviezen of kleur en kwaliteit, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van glas en voor houtrot werkzaamheden. Eventueel benodigde steigers worden in eigen beheer geplaatst.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!
Recensie
Ronald Fanoy, Zorgstroom: “Zorgstroom werkt al enige jaren samen met Kwastimo Rotiko. Wij hebben diversen locatie waar ze schilderwerk, behangwerk en in opdracht ook timmerwerk verzorgt. Ze werken accuraat en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Mijn advies aan derde zou zijn: schakel Kwastimo Rotiko in voor alle schilderwerken en timmerwerken het is een betrouwbaar bedrijf en zijn vakkundige en mee denkende mensen.”
Copyright (C) 2017 - Kwastimo//Rotiko - HQ WebIT
Terug naar de inhoud